مدیر جهاد کشاوری شهرستان بهار گفت: سالانه ۴۱۰ تن گوشت شترمرغ در شهرستان بهار استان همدان تولید میشود.
به گزارش همدان فرهیخته، «عبدالحسین اکبری» اظهار داشت: شهرستان بهار در مجموع دارای ۸۸۵ قطعه شترمرغ است که ۶۵ قطعه آن مولد و ۸۲۰ قطعه دیگر آن پرواری هستند.
وی افزود: علاوه بر گوشت، پرهای شترمرغ در تولید پوشاک و اقلام زینتی و پوست آن نیز برای تولید چرم کاربرد داشته و استفاده می شود.
به گفته مدیرجهادکشاورزی شهرستان بهار، در این شهرستان سالانه علاوه بر تولید گوشت، ۲ هزار قطعه جوجه و ۲ هزار و ۶۰۰ عدد تخم در جریان پرورش شتر مرغ نیز تولید می شود.
اکبری با بیان اینکه روغن، پر و پوست از جمله فرآورده های کار پرورش شتر مرغ است، افزود: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه ای از جمله سیاست های راهبردی وزارت جهادکشاورزی است.
وی تصریح کرد: استان همدان دارای ۲۴ واحد پرورش شترمرغ است که در واحدهای صنعتی بیش از ۲ هزار قطعه و در واحد پرواری ۳۱۵ قطعه پرورش داده میشود و شهرستان بهار دراین زمینه رتبه نخست استان را در اختیار دارد.
به گفته وی، پرورش شترمرغ صنعتی پرسود با اشتغالزایی مناسب است چراکه گوشت، تخم، پر و پوست این پرنده بزرگ در صنایع غذایی، دستی و تولیدی کاربرد دارد.
وی با اشاره به مزایای پرورش شترمرغ افزود: پرورش شترمرغ به واسطه استفاده موثر از تمامی اجزای بدن همچون گوشت، پوست، پر ، استخوان و تخم حدود ۴۵ درصد صرفه اقتصادی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار افزود: شترمرغ تا ۵۰ سال عمر اقتصادی داشته و ارزش غذایی گوشت آن به واسطه میزان کمتر کلسترول قابل توجه است.
اکبری از دیگر مزایای پرورش شترمرغ را مقاومت بالای آن در برابر بیماری و فقر غذایی عنوان کرد و گفت: تاکنون هیچگونه بیماری مشترکی بین انسان و شترمرغ شناخته نشده است.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42