سعید نظری در یکصد و نهمین صحن شورا با اشاره به اهمیت طب سینایی، افزود: طبق قانون وزارت بهداشت و درمان افرادی که پروانه طبابت ندارند حق هرگونه دخالت یا فعالیتی در حوزه درمان طب سنتی ندارند.
وی به اقدام شورای شهر همدان در برگزاری اجلاسیه سالانه “همدان مرکز جهانی طب سینایی” اشاره کرد و افزود: فلسفه اصلی طب ایرانی حفظ سلامتی و بهداشت است لذا با توجه به این موضوع کار شورای شهر در برگزاری اجلاس طب سینایی ترویج فرهنگ حفظ الصحه است و دخالت در درمان نیست بلکه در حوزه آگاهسازی و ارتقا مردم و شهروندان در حفظ سلامتی است.
وی همچنین برگزاری اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب سینایی را یک فرصت استثنایی برای معرفی همدان و طب سنتی ایران برشمرد و اظهار داشت: اجلاس می تواند نقش ارزنده و مثبتی در عرصه بینالمللی بویژه درباره همدان ایفا کند.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: آموزههای طب ایرانی از دیرباز به عنوان بخشی از آداب و رسوم ملی ما ایرانیان بوده و باید احیا شود.
حجتالاسلام ناصر صفریافلاکی اضافه کرد: طرح “اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” یکی از طرحهای خوب مصوب شورای ششم در راستای تقویت بنیانهای فرهنگی شهر همدان و توسعه زیرساختهای گردشگری بوده و در کمیته تخصصی گردشگری نیز چندین جلسه به تفصیل با بررسی ابعاد و جوانب آن از جهات حقوقی، ساختاری و تشکیلاتی بدان پرداخته شد.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: آموزههای طب ایرانی از دیرباز به عنوان بخشی از آداب و رسوم ملی ما ایرانیان بوده و باید احیا شود؛ همدان مرکز این علم بوده و به مرکز دارالطب در تاریخ شهرت داشته است.
صفریافلاکی بحث گردشگری را هدف سوم در اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: همدان به عنوان یک شهر جذاب، مقصد گردشگری و عروس شهرهای ایران زمین همواره مورد توجه بوده و افزوده شدن ظرفیتهای گردشگری به ابعاد تاریخی و طبیعی آن، حضور گردشگران را در آن دو چندان میکند.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: این رویداد میتواند حرکت دانشگاه علوم پزشکی در بحث گردشگری سلامت را در شهر همدان تقویت کند.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه معرفی مفاخر و چهرههای شهر از نگاه عقل، عرف و شرع، کار پسندیدهای است، اظهار کرد: مفاخر، بخشی از هویت یک شهر هستند اما در معرفی آنها گاهی دچار اغراق و غلو میشویم.
مهدی حیدری با تأکید بر اینکه در معرفی مفاخر و چهرهها نباید این اشخاص را در حد تقدس بالا ببریم، گفت: نقد آرا و افکار مفاخر میتواند بخشی از معرفی مفاخر باشد اما با تقدسبخشی به آنها متأسفانه در مواردی این مهم مغفول میماند.
وی بیان کرد: در بحث ابوعلی سینا و معرفی وی به عنوان یکی از مفاخر باید آرا موافق عقل، شرع و منطق این چهره شاخص در همدان، ترویج شود.
رئیس کمیسیون حقوقی نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه راه اندازی اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب ایرانی (سینایی ) را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: برگزاری این اجلاس باید با حساسیت و دقت بالایی انجام شود به ویژه رسم مهمان نوازی را به خوبی به اجرا درآوریم تا خاطرات خوبی در ذهن مهمانان به یادگار بماند.
مرتضی کرباسیان با اشاره به اینکه سازمان فرهنگی شهرداری همدان در سالیان گذشته به موضوع هفته همدان و روز پزشک پرداخته بود اما توجهات و اقدامات کمرنگ بوده است، افزود: برگزاری اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب ایرانی (سینایی) اقدامی ارزشمندی است که باید به عنوان الگویی در دیگر سیاستهای سازمان مورد توجه باشد.
کرباسیان تاکید کرد: سازمان فرهنگی شهرداری همدان برنامه و کارهای کلان و ملی را انجام داده و اقدامات محلهای را به تشکلهای مردمی واگذار کند.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42