فریبرز نیاستی در جمع خبرنگاران اظهار داشت : ۸۱ درصد از جمعیت بیمهشدگان استان در دو صندوق روستاییان و بیمه سلامت همگانی یعنی بیش از ۸۴۴ هزار نفر به صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت استان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم در سال جاری توسعه نظام ارجاع و پزشک خانواده در نظام شهری است که در این راستا حدود ۲۳۳ هزار نفر جمعیت استان که هیچ گونه بیمه ای نداشتند و خدمات بیمه ای را به صورت آزاد دریافت می کردند زیر پوشش قرار گرفتند.
نیاستی ادامه داد: در حال حاضر فردی نیست که در استان همدان بیمه نباشد کسانی هم که بیمه نشده بودند به طور خودکار و از طریق کد ملی زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند که ۶۰ درصد جمعیت استان را شامل میشوند.
وی از اجرای صد درصدی طرح ملی نسخهنویسی الکترونیک در استان خبر داد و افزود: این طرح به عنوان زیر ساخت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت شهروندان، در حال حاضر در تمام مؤسسات درمانی خصوصی و دولتی طرف قرارداد در استان همدان به صورت ۱۰۰ درصد اجرایی شده است.
نیاستی افزود: کاهش خطاهای مربوط به نسخهخوانی در داروخانهها، مدیریت و ساماندهی هزینههای نظام سلامت کشور، صرفهجویی در مصرف کاغذ و رفع مشکلات مربوط به حفظ و نگهدای سوابق پزشکی را از فواید طرح نسخهنویسی الکترونیکی است.
وی گفت: در حال حاضر تمام داروخانههای استان نسخهنویسی الکترونیک انجام میدهد و بیمه سلامت همدان در کنار دو استان دیگر، پیشگام در اجرای طرح نسخهنویسی در مراکز روستایی شده است.
نیاستی اشاره کرد: از ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۱ طرح دارویار در استان همدان همزمان با کل کشور اجرایی و عملیاتی شد و تا کنون این طرح ملی با کمترین چالش در استان اجرایی شده است، که پرداخت به موقع مطالبات داروخانه های استان از عوامل موفقیت این طرح مهم در استان همدان بوده است.
وی ادامه داد: ۱۴۰ پزشک خانواده شهری با بیمه سلامت همدان قرارداد دارند که همه اعضای خانوار توسط پزشک خانواده فراخوان و ویزیت شده و بیماری هایی نظیر فشار خون، دیابت و سایر بیماری ها توسط این پزشکان بررسی می شود.
نیاستی بیان کرد: سال گذشته خدمات درمان بیماری نازایی و حمایت از زوجین نابارور آغاز شد که تاکنون ۶۰۰ زوج زیر پوشش حمایتی قرار گرفتند و یکمیلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتباراتی بود که در این زمینه هزینه کردیم در حالی که سال گذشته این مبلغ ۳۸ میلیون تومان بود.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ،زوجین نابارور میتوانند تا سن ۴۹ سالگی و تا سه دوره درمانی از خدمات درمانی نازایی و ناباروری به صورت بیمهای بهرهمند شوند که بیمهشدگان با مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طرف قرارداد ۱۰ درصد تعرفه دولتی هزینههای درمانی نازایی و ناباروری را بر اساس ضوابط مربوطه پرداخت میکنند و ۹۰ درصد هزینهها توسط بیمه سلامت پرداخت میشود.
وی بیان کرد: با پیگیریها و حمایتها توانستیم با دو مرکز درمانی خصوصی بوعلی و کلینیک جراحی محدود افق با مراجعه بالای بیماران بیمه سلامت به این مراکز قراردادی منعقد کنیم تا هزینههای آنها در این بخش نیز زیرپوشش بیمهای قرار گیرد.
نیاستی افزود: هم اینک موسسات و شرکای کاری بیمه سلامت به ۸۸۱ موسسه تشخیصی، درمانی و بازتوانی می رسد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان اضافه کرد: شمار مرکز پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت نیز از ۲۶ به ۳۰ مرکز افزایش یافت تا دسترسی افراد به خدمات تسهیل شده و نیازی به مراجعه به اداره کل بیمه سلامت برای پیگیری امور نباشد.
وی در آخر با اشاره به اینکه اعتبارات امسال ۵ میلیارد تومان بوده است خاطرنشان کرد: احتمالا سال ۱۴۰۲ تعداد حمایت از بیماریها و سقف پرداخت برای هزینه درمان بالا خواهد رفت که این خبر امید بخشی است.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42