سید حسین خوانساری، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان در همایش تخصصی ، آموزشی نانوایان اظهار داشت :نان کامل به دلیل داشتن پوسته و لایه خارجی گندم، منبعی عالی از فیبر غذایی است که فیبر غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش، کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی و کنترل سطح قند خون بسیار مهم است.
وی افزود: مصرف نان کامل به عنوان یک منبع غنی از فیبر، میتواند به بهبود سلامت گوارشی و کاهش خطر بیماریهای مزمن کمک کند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی گفت: نان کامل به عنوان یک غلات مغذی قادر است، از جذب کلسترول جلوگیری و از نوسانات فشارخونکه منجر به سکته قلبی خواهد شد جلوگیری نماید.
خوانساری بیان کرد: مصرف نان کامل کمک به جلوگیری از بروز سرطان ، پوکی استخوان ، رفع کم خونی نیز کمک میکند که با توجه به فوائد بیشمار نان کامل اداره کل غله استان همدان تولید آرد غنی و نان کامل را دستور کار قرار داده است.
وی گفت: در ابتدا مقرر شده تعداد ۱۵ واحد نانوایی در سطح شهر همدان فعال تا نسبت به تولید نان کامل اقدام نمایند که تعدادی از کارخانجات آرد سازی استان نیز جهت تولید آرد کامل اعلام آمادگی نموده اند.
خوانساری در آخر گفت: با توجه به اینکه ذائقه مردم به سمت مصرف نان بدون سبوس و سفید سوق پیدا کرده لذا با بازگو کردن فوائد سبوس در آرد میبایست مصرف نان کامل فرهنگ سازی شود.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42