• علمی و دانشگاهی
  • سلامت و پزشکی
  • فرهنگ و هنر
  • اجتماعی
  • گردشگری
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
منو
  • علمی و دانشگاهی
  • سلامت و پزشکی
  • فرهنگ و هنر
  • اجتماعی
  • گردشگری
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
جستجو
بستن
مهم ترین جلسات استان موضوع مسکن با پیگیری جدی استاندار است
۱۴۰۲/۰۸/۳۰
جشنواره برگ ریزان در همدان
۱۴۰۲/۰۹/۰۱

سالم بودن و امنیت غذایی از مهم‌ترین اهداف دولت‌ هاست

۱۴۰۲/۰۸/۳۰
Categories
  • خبر ویژه2
  • سلامت و پزشکی
Tags
  • علوم پزشکی همدان

قدرت‌الله رستمی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد:غذا یک کالا یا نیاز بشر است که همه برای زنده ماندن به آن نیاز دارند و از اهمیت بالایی برخوردار است، سالم بودن و امنیت غذایی از خواسته‌ها و مهم‌ترین اهداف دولت‌هاست.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: سازمان غذا و دارو زیر نظر وزارت بهداشت متولی اصلی سلامت و امنیت غذایی است، که وزارت بهداشت سیاست‌های مربوط به آن را به معاونت غذایی اعلام می‌کند.
وی افزود:به زودی فعالیت برخی نانوایی‌ها در تولید نان کامل آغاز می‌‌شود.
رستمی تاکید کرد: هرچه رنگ نان تیره تر باشد به معنای سبوس بیشتر و سلامت نان است،که متاسفانه مردم به خرید نان‌های سفید رغبت بیشتری دارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: ۹ کارخانه تولید آرد در استان ما فعال است که آرد خبازی‌ها را تامین می‌کنند، که غنی کردن آرد با اسیدفولیک و آهن، می‌تواند تاحد زیادی از شیوع کم خونی جلوگیری کند.
وی افزود:براساس هرم غذایی هر فرد باید روزانه ۳ تا ۵ واحد سبزی و ۲ تا ۴ واحد میوه مصرف کند اما بسیاری از مردم ما به دلیل مباحث اقتصادی یا غیره نمی‌توانند این مقدا مصرف را داشته باشند بنابراین به صورت رایگان می‌توانیم از طریق فیبر موجود در سبوس این مقدار را دریافت کنیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد:غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک از برنامه وزارت بهداشت است که با کمک آن روزانه ۴۰ دصد آهن مور نیاز بدن تامین می‌شود.
وی افزود: مصرف نان‌های سبوس داردو نان کامل می‌تواند از بیماری‌های دستگاه گوارش جلوگیری و در کنترل بیماری‌هایی مثل فشار خون و چربی کمک کننده باشد.
وی با اشاره به اینکه شیر را نیز با ویتامین د غنی کردیم،گفت: برخی روغن‌ها هم با ویتامین د غنی سازی شده است.
رستمی ادامه داد: قرار است ۱۵ نانوایی در همدان پخت نان کامل را اجرا کنند، که باید در مرحله اول باید آرد کامل تولید کنیم .
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دولت، کل استان‌ها را موظف کرده که یک تا سه کارخانه را موظف به تولید آرد کامل کنند‌.
وی با اشاره به پایش سموم محصولات کشاورزی، گفت: این معاونت، برنامه‌ دائمی پایش سموم محصولات کشاورزی را دارد و در این راستا به دنبال شناسنامه دار کردن مزارع هستیم.
رستمی تعداد داروخانه‌های استان را به جز حوزه علوم پزشکی اسدآباد، ۲۸۰ داروخانه اعلام کرد و گفت: غذا و دارو و خصوصا قسمت غذا در سطح استان بالاترین امتیاز برنامه عملیاتی داشته که حاصل برنامه‌های عملیاتی است که ۲۵ درصد نمک برخی از اقلامی که سالانه تولید می‌شد را کاهش داده و این برنامه همچنان در دست اجراست.
وی در آخر بیان کرد: طی یک ماه آینده در موضوع رفع کمبود شیرخشک برنامه سراسری آغاز شده است و نسبت به واردات شیر خشک و تولید اقدام جدی در دستور کار قرار گرفته و به سمت کاهش و به حداقل رساندن کمبود شیر خشک خواهیم رفت. که در حال حاضرسهمیه شیر خشک نوزادان ۱۲ قوطی به صورت ماهانه است .

ادمین
Share
0

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

              پایگاه خبری همدان فرهیخته

Facebook-f
Twitter
Instagram
Telegram
Eaparat

پیوندها

استانداری همدان
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان
اداره کل تبلیغات اسلامی همدان
خانه مطبوعات

اطلاعات تماس

ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081

آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42

اشتراک خبرنامه