مدیر دفتر تحقیقات و برنامه ریزی شرکت برق همدان اظهار کرد: در ابتدا تصمیم به حضور شرکت های دانش بنیان و شرکت های جدید التاسیس بود که در نهایت از تمامی واحدهای فناور، شرکت های دانش بنیان و همچنین پارک ها و پردیس های علم و فناوری سراسر کشور که دارای محصول در حوزه برق و انرژی بودند دعوت شد تا دراین جشنواره شرکت کنند.
علی احسان اشرفی اشاره کرد:ابتدا ۱۵ محصول را جهت معرفی به جشنواره انتخاب کردیم که با توجه به شرایط و زمان محدود جشنواره در نهایت ۵ محصول را در نمایشگاه ارائه دادیم.
وی گفت: که از این تعداد، ۳ محصول منتج از پروژه تحقیقاتی با همکاری یک شرکت دانش بنیان و ۲ محصول از پارک علم و فناوری همدان است.
اشرفی در رابطه با این ۵ محصول افزود: این محصولات شامل «RTU و مودم مانیتورینگ و کنترل پستهای زمینی»، «مودم قرائت دیتالاگر»، «تابلو کنترل و مانیتورینگ کلیدهای هوایی» که از نظر طراحی مودم در کشور کم نظیر هستند ، دو محصول پارک علم و فناوری نیز شامل توربین بادی و هیبریدی که توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی شده است و چراغ اضطراری هوشمند که تنها تفاوت این سیستم با بقیه سیستم ها اینست که شارژ آن به صورت اتوماتیک انجام میشود که در جریان های مختلف زمانی که شارژ تکمیل شد ، سیستم قطع میشود و مجدد زمانی که شارژ به ۵۰درصد رسید مجدد شارژ میشود اما بقیه سیستم ها و چراغ ها اگر مدت زمان طولانی از آنها استفاده نشود باطری از مدار خارج میشود اما این سیستم هوشمند است و باطری را مرتب وارد مدار میکند که مانع از آسیب به باطری میشود.
مدیر دفتر تحقیقات و برنامه ریزی شرکت برق همدان راجب به اهداف این جشنواره بیان کرد: ارائه جدید ترین دستاوردهای علمی و فناورانه در صنعت برق،ایجاد تفاهم نامه با شرکت های دانش بنیان و معرفی نیازهای فناوری شرکت های تابعه وزارت نیرو، شناسایی شرکت ها و معرفی محصولات و خدمات فناورانه شرکت های داخلی به صنایع برق و انرژی از جمله اهداف این جشنواره بود.
اشرفی در پایان گفت: امیدواریم ارتباط و همکاری بین شرکت های فناور و دانش بنیان و شرکت های تابعه وزارت نیرو نسبت به قبل بیشتر شود و بتوانیم از نیروهای جوان و متخصص در سطح کشور و همچنین در وزارت نیرو استفاده کنیم.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42