مجید کزازی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: ۳۶۰ واحد فناوری اطلاعات در پارک علم و فناوری استان همدان مستقر هستند و ۷۸ شرکت دانشبنیان در استان وجود دارد که ۴۲ شرکت در پارک علم و فناوری فعال است.
رئیس پارک علم و فناوری همدان افزود: از ۳۶۰ واحد مستقر، ۹۸ واحد در دوره موسسه، ۱۵۹ واحد در دوره رشدی و ۹۹ واحد در پیشرشد و هسته فناور قرار دارند .
وی میزان اشتغال در حوزه دانش بنیان و فناور را ۲ هزار و ۷۵۶ نفر اعلام و تاکید کرد: امسال ۱۳۰ درصد تعهد اشتغال را انجام داده ایم و ۷۰ نفر میزان تعهد اشتغال پارک علم و فناوری بوده است که بیش از ۱۰۰ نفر مشغول به کار شده اند.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان گفت: ۵.۹ میلیون دلار صادرات کالای دانش بنیان و فناور از ابتدای سال تاکنون از این استان صادر شده است.
کزازی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ میزان فروش واحدهای فناوری بیش از ۵ و نیم میلیون دلار بوده است.
وی گفت: از آغاز سال ۱۴۰۲تا کنون بیش از ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای زیر پوشش پارک علم و فناوری پرداخت شده است.
کزازی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری در هفته پژوهش یکی از ارکان به شمار میرود ادامه داد: ۲۰ طرح برتر استانی را برای این هفته انتخاب کردیم که ۱۵ واحد فناور، سه واحد R&D و دو واحد تحقیق و توسعه در بخش کشاورزی است که روز پایانی هفته پژوهش تقدیر میشوند.
وی بیان کرد: ۲۰ پرونده برای ثبت اختراع تشکیل شده و تا کنون دو مورد نیز ثبت شده است .
کزازی گفت: هم اکنون ۲ آزمایشگاه مجهز در زمینه زیست فناوری و سفال در پارک علم و فناوری داریم.
وی افزود: ۳۵ تور فناوری در پارک علم و فناوری برگزار شده و یک هزار و ۷۰۰ نفر از امکانات و تجهیزات این پارک بازدید کرده اند.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان افزود: هزینه اشتغال در خارج از پارک بیش از یک میلیارد و۲۰۰ تومان و در حوزه دانشی ۳۰۰ میلیون تومان است و همانطور که مشاهده کرده ایم بازدهی طرحهای دانشبنیان قابل مقایسه با هیچ طرحی نیست.
وی در آخر یادآور شد: پارک علم و فناوری فقط مرکز تحقیقات نیست بلکه باید بتواند محصول تولید شده را در بازار ارائه و رقابت کند.
گزارش تصویری،بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه استان همدان از نمایشگاه محصولات فناورانه پارک علم و فناوری همدان:
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42