مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از جذب ۳.۲ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳.۲ میلیون دلار از محل سرمایهگذاری خارجی در استان جذب شده است.
حسن پیمانی اظهار کرد: بیش از ۳۰۰۰ اشتغالزایی از سرمایهگذاری های خارجی در همدان ایجاد خواهد شد که در سامانه سرمایهگذاری خارجی کشور از استان همدان ۱۰ فرصت در حوزه کشاورزی، ۱۰ فرصت در حوزه میراث فرهنگی و ۱۶ فرصت در حوزه صنعت و معدن ثبت شده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با اشاره به اینکه کل سرمایهگذاری استان ۲۰۰ میلیون دلار بود است، گفت: در دو سال اخیر ۱۲۷ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی صورت پذیرفته و ۲۰۰ میلیون دلار نیز در دست پیگیری است.
وی بیان کرد: تولید خودروهای برقی در سال آینده اجرایی خواهد شد، که پروژه تولید و مونتاژ خودروهای برقی در مرحله اول به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار و در نهایت ۵۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری خواهد رسید.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان یادآور شد: این پروژه ۱۰۰ هکتار زمین نیاز دارند که مجوز ۱۰ هکتار داده شده است، و قرار شده ایستگاه های شارژ خودرو برقی در ۱۵ نقطه در داخل شهر همدان ایجاد شود که تجهیزات آن امروز وارد استان شده و تا نیمه شعبان نصب این ایستگاهها را خواهیم داشت.
پیمانی افزود: هدف از این کار تولید خودروهای برقی است نه واردات، بر همین اساس قراردادی با دانشگاه صنعتی همدان برای تربیت نیروهای متخصص بسته شده است، همچنین دانشگاه فنیوحرفهای و دانشگاه آزاد تفاهمنامهای با این شرکت بستهاند که برای سال آینده رشتهای درباره این موضوع راهاندازی کنند تا آموزش نیروی انسانی داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به سرمایهگذاریهای صورت گرفته در استان همدان، خاطرنشان کرد: در زمینه تولید فلت خودرو در ملایر، زمین تحویل داده شده است و کارخانه فرنچ فرایز تویسرکان با پنج میلیون دلار سرمایهگذاری قبل از پایان سال انجام خواهد شد.
وی با اشاره به درگاه ملی مجوزهای کسبوکار بیان کرد: قبلا برای گرفتن مجوز فرآیند های زیادی طی میشد اما امروز بسیاری از مجوزها طی یک هفته صادر میشود که در دادگستری شعبه خاصی برای دستگاه هایی که در زمینه درگاه ملی مجوز ها دارند، تعیین شده و در اسرع وقت به تخلفات این دستگاه ها رسیدگی میشود به طوریکه تعداد شکایت های ثبت شده در سامانه ۳۰۰ مورد بوده که بعضی از این شکایات با پاسخ دستگاه مربوطه منصرف شدند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: ۵۹ هزار و ۳۱۷ درخواست در درگاه ملی مجوز ثبت شده و تاکنون ۳۵ هزار و ۳۰۶ مجوز صادر شده، ۲۷۹۸ مورد انصراف دادند و ۶۶۶ مورد در انتظار پاسخ استعلام و ۲۲۴۵ مورد در انتظار تکمیل مدارک هستند همچنین ۱۶ هزار و ۵۳۶ درخواست در درگاه رد شده است.
پیمانی با بیان اینکه پروانههای کاغذی باید دارای شناسه شوند، گفت: تمام مجوزهای کاغذی باید تا پایان امسال وارد سامانه درگاه ملی مجوز شوند و شناسه یکتا دریافت کنند.
وی با اشاره به تسهیلات تبصره ۱۸ خاطرنشان کرد: ۱۳۵۶ میلیارد تومان اعتبار به صورت نقد و اسناد خزانه به استان داده شده است که تاکنون ۲۵۸ میلیارد تومان جذب تسهیلات تبصره ۱۸ داشتیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به ارزیابی بانکهای استان گفت: پایان هر فصل کارنامه عملکردی بانکها را به بانک مرکزی اعلام میکنیم و در پرداخت تسهیلات تکلیفی هم ارزیابی میشوند که در زمینه تسهیلات ازدواج در ۹ ماهه امسال ۱۶ هزار نفر ثبتنام کردند که به ۱۴ هزار و ۳۶۹ نفر مبلغ ۲۹۳۳ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه در بحث تسهیلات فرزندآوری ۱۷ هزار و ۲۰۸ نفر ثبتنام کردند که به ۱۴ هزار و ۷۶۱ نفر ۸۸۳ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری پرداخت شده است، اظهار کرد: بانک ملی با ۲۱۷ میلیارد تومان، بانک ملت با ۱۵۸ میلیارد و بانک صادرات ۱۰۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات فرزندآوری پرداخت کردهاند.
پیمانی در خصوصی پرداختی بانک ها نیز بیان کرد: در ۹ ماهه امسال ۳۱ همت توسط بانک ها پرداخت شده در حالی که این میزان در کل مدت زمان سال قبل ۳۴ همت است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با اعلام رتبه سوم کشوری استان همدان از لحاظ منابع و سپردههای بانکی کشور، گفت: در استان همدان در نه ماهه امسال بیش از ۲۹۳۳ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج، ۸۸۳ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری پرداخت شده است.
وی در آخر بیان کرد: ۱۳۵۶ میلیارد تومان اعتبار نقد و اسناد خزانه به همدان تخصیص داده شده است، که استان همدان به عنوان استان برتر در جذب اعتبارات نهضت احیا شناخته شده به طوریکه با وجود ۷۱ میلیارد تومان اعتبار اولیه ۱۳۹ میلیارد تومان طرح برای آن آماده شده است.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42