دکتر بهروز کارخانهای در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر اظهار کرد: در حوزه سلامت باید همه مسئولین باید دست به دست یکدیگر بدهند تا مشکلات این حوزه رفع شود، بهویژه در بحث جوانی جمعیت باید دستگاه های دیگر همراه با دانشگاه علوم پزشکی باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در ایام دهه فجر ۱۴ پروژه در دست افتتاح داریم که ۱۸۱ میلیارد تومان برای تکمیل آنها هزینه شده است.
کارخانهای با اشاره به افتتاح دو مورد مرکز جامع سلامت تجرک و درگزین در ایام دهه فجر عنوان کرد: سه خانه بهداشت نیز در این ایام افتتاح میشود.
وی با بیان اینکه ۱۶ واحد محل زیست پزشکان در نهاوند و ۶ واحد در تویسرکان افتتاح میشود که در ماندگاری پزشکان موثر است افزود: چهار اورژانس جادهای نیز به مناسبت دهه فجر افتتاح میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: بهسازی اتاق عمل بیمارستان امام حسین، تجهیز بیمارستان علیمردانیان نهاوند به دستگاه سی تی اسکن و یک بلوک ۲۰ واحدی خوابگاه متاهلین از دیگر طرح های آماده بهره برداری در ایام دهه مبارک فجر امسال هستند.
کارخانهای با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت خانه بهداشت روستای فیازان تویسرکان و مرکز جامع سلامت داغ داغ آباد همزمان با دهه فجر ۱۴۰۳ آغاز می شود، عنوان کرد: همه پروژه ها از اهمیت ویژه ای برای تامین سلامت مردم برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه برای خرید تجهیزات و تعمیرات بیمارستانها به سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی همدان حدود یک و نیم همت نیاز به تجهیزات پزشکی دارد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه کارهای احداث بیمارستان هزار تختخوابی همدان در حال انجام است، گفت: بیمارستان هزار تختخوابی یک ضرورت برای مردم همدان است چراکه بیمارستان بعثت با بیش از ۳۰ سال قدمت، مشکلات تأسیساتی دارد ضمن اینکه ظرفیت این بیمارستان پر است همچنین ظرفیت بیمارستان بهشتی هم تکمیل است.
کارخانه ای بیان داشت: درخصوص مسائل فرهنگی نگاه ما این است که یک جامعه شاد داشته باشیم و مراسم ها با هرسلیقه ای در دانشگاه برگزار شود.
وی درخصوص رعایت اخلاق پزشکی نیز گفت: تاکید من بر اخلاق است و بیشترین شکایات در زمینه اخلاق است و ما باید بر روی رعایت اخلاق حرفه ای کار کنیم.
کارخانه ای با اشاره به اینکه در استان کمبود نیروی درمان داریم، گفت: در مقایسه با کشور در خصوص تعداد نیرو جایگاه خوبی داریم و بیشترین چالش ما در همدان نحوه توزیع این نیروها است نه کمبود آن.
وی بیان کرد: حدود ۴۸ متخصص در استان کم داریم که مهمترین آن کمبود متخصص گوش، حلق و بینی، اطفال و بیهوشی است.
کارخانه ای ادامه داد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه با برخی مجموعه های اقامتی هستیم تا به کمک خیرین برای سازماندهی همراهان بیماران گام های موثری برداشته شود.
وی اظهار کرد: در بحث مرکز جامع سرطان نیز برای تجهیز و تکمیل این پروژه حدود یک هزار میلیارد نیاز بوده که در این زمینه به دنبال جذب خیرین هستیم و وعده هایی هم به ما داده شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در آخر گفت: از رسانه ها انتظار داریم تا این فرهنگ را در بین مسئولین نهادینه کنند که اگر تجهیزاتی در مرکزی بلا استفاده بود، آن تجهیزات را برای استفاده در اختیار مراکز دیگر قرار دهند تا خدمت رسانی به مردم دچار وقفه نشود.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42