رضا بهراملو در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: ایجاد ۱۶ رسته تولیدی در روستاها پیگیری شده و به مرحله عملیاتی رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود :از هزار و ۷۵ روستای استان در ۷۸۰ روستا طرح جهش تولید دیمزارها در حال اجرا است که این طرح فرصتی برای رشد تولید با توجه به ظرفیت استان به شمار میرود که با جدیت در حال پیگیری است.
وی گفت :نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزه کشاورزی هستیم که ۲۶۲ واحد صنایع تبدیلی با سرمایهگذاری ۶۵ هزار میلیارد ریالی در دست احداث است.
بهراملو بیان کرد:برای ارائه تسهیلات در حوزه گلخانه دچار مشکل هستیم و ۲۰ هزار میلیارد ریال پرونده آماده دریافت تسهیلات داریم که با هدف انجام تولید مردم محور ایجاد گلخانه های کوچک در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان اضافه کرد: ۲۸۶ هکتار گلخانه در استان با تولید ۷۰ هزار تن داریم که ۳۲ هزارتن از محصولات آن صادر می شود.
وی ادامه داد: جوجهریزی از مرز ۴۲ میلیون قطعه تا پایان سال عبور خواهد کرد و مرغ گرم زیر قیمت مصوب در بازار توزیع میشود و نگرانی از بابت تولید و عرضه این محصول وجود ندارد.
رئیس جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی وجود ندارد، گفت: از ۲۵ اسفند ۳۵۰۰ تن میوه تنظیم بازار شب عید در همدان توزیع میشود.در راستای تنظیم بازار میوه شب عید ۲۵۰ تن پرتقال، ۱۰۰ تن سیب درختی و ۱۰ تن خرما تامین شده که از تاریخ ۲۵ اسفند با ۲۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه ایجاد سردخانه و توسعه صنایع تبدیلی باعث کاهش ضایعات همچون محصول سیبزمینی میشود، افزود: در استان ما ۳۹۳ واحد صنایع تبدیلی با سرمایهگذاری ۶ هزار و ۵۰ میلیارد تومان در دست سرمایهگذاری است و ۲۶۲ واحد صنایع تبدیلی نیز در دست احداث قرار دارد.
بهراملو افزود: یکی از اقداماتی که بعد از دهه ها بر زمین مانده بود رفع تداخلات اراضی کشاورزی است.
وی بیان کرد:همدان به عنوان اولین استان طی امسال رفع تداخلات را به اتمام رساند چرا که در سنوات گذشته ۱۸۶ پلاک طی هفت سال رفع تداخل شده بود در حالی که یکهزار پلاک ظرف سه سال رفع تداخل شد و آمار دقیق به منظور برنامهریزی در دسترس قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: پس از برآورد و رفع تداخلات در حال حاضر مساحت زراعی استان یک میلیون و ۱۴۴ هزار و ۴۴۸ هکتار است.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد از اراضی استان زراعی آبی و ۷۵ درصد از اراضی دیم است که نشان از نیاز به برنامهریزی در حوزه کشت دیم دارد خاطرنشان کرد: ۷۵۰ هزار هکتار از اراضی نیز مراتع است.
بهراملو با تاکید بر اهمیت تبدیل آیش زرد به آیش سبز اضافه کرد: این مهم با جدیت در دستور کار است چراکه بستری برای رشد تولید به شمار میرود.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42