مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت : با تاسیس صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعب العلاج یک هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان طی سه سال بابت هزینه های درمان ۵۷ هزار و ۸۲۹ نفر از بیماران خاص و صعب العلاج این استان پرداخت شده است.
فریبرز نیاستی در خصوص افزایش حمایت های بیمه سلامت از بیماران خاص و صعب العلاج اظهار داشت: به منظور افزایش حمایت مالی از بیماران صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت ایران تشکیل گردید. لیست بیماریهای خاص و صعب العلاج شامل: سرطان ها ، شیمی درمانی رادیوتراپی، تالاسمی، هموفیلی، MS، بیماران دیالیزی (دیالیز خونی و دیالیز صفاقی)، بال پروانهای، انواع تیپهای SMA، سیستیک فیبروزس، اوتیسم ، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل سلولهای بنیادی خونساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحیهای DBS (برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، تورت) بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفیهای عضلانی است. ۱۲۹ گروه بیماری در این صندوق تحت حمایت دولت قرار گرفته است.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان افزود: در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۶۸ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۶۴۱ میلیارد تومان و در مجموع بیش از یک هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان برای هزینه های درمانی ۵۷ هزار و ۸۲۹ بیمار خاص و صعب العلاج استان توسط اداره کل بیمه سلامت استان همدان از محل بیمه پایه و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است.
دکتر فریبرز نیاستی گفت : در خصوص ۱۰ گروه از بیماریهای خاص و صعب العلاج شامل ام اس، تالاسمی ، هموفیلی، هودیالیز، دیالیز صفاقی، سکته مغزی، بیماریهای روانی مزمن، هپاتیت، سرطان و فشار خون ریوی، بیمار هنگام ترخیص از بیمارستانهای دولتی هیچ هزینه ای پرداخت نمی کند و در بقیه بیماریهای خاص و صعب العلاج ، هزینه های بستری بیماران تا سقف ۷۰ میلیون تومان از محل صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعب العلاج جبران می شود و در قالب خسارت متفرقه به بیماران عودت می گردد.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اظهار داشت: بیماران خاص و صعب العلاج در صورت پرداخت هزینه های درمانی به صورت آزاد (پرداخت از جیب) می توانند اسناد و مدارک مربوط به بیماری و هزینه های درمانی خود را به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد با بیمه سلامت، ادارات بیمه سلامت در شهرستانها و یا به میز خدمت اداره کل بیمه سلامت استان تحویل دهند تا هزینه های مذکور برابر مقررات مربوطه به بیماران عودت گردد. همچنین سامانه تلفنی ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات و درخواستهای بیمه شدگان عزیز می باشد.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42