رییس پارک علم و فناوری گفت: یکی از ماموریت های اصلی پارک در راستای پشتیبانی از فعالیت شرکت های دانش بنیان، واگذاری زمین از ۱۶ هکتار اراضی موجود در پارک به شرکت های فناور است تا به صورت پایلوت محل مطمئنی برای سرمایه گذاران کسب و کارهای فناورانه پیش از رسیدن به شرکت های صنعتی باشد.
نشست شورای اقامه نماز با حضور دکتر مجید کزازی رئیس پارک علم و فناوری، حجتالاسلام والمسلمین سید مرتضی حسنی حلم مدیرکل ستاد اقامه نماز استان همدان، ائمه جماعت پارک و دیگر اعضای شورا دوشنبه ۷آبان ۱۴۰۳ برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مجید کزازی رئیس پارک با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری پیش از اینکه یک نهاد و سازمان دولتی و ساختارمند باشد یک نهاد فرهنگی است اظهار کرد: هدف اصلی این نهاد افزایش ثروت جامعه، ارتقا فناوری در بحث صادرات و فروش و ترویج خلاقیت و نوآوری است.
رییس پارک علم و فناوری گفت: یکی از ماموریت های اصلی پارک در راستای پشتیبانی از فعالیت شرکت های دانش بنیان، واگذاری زمین از ۱۶ هکتار اراضی موجود در پارک به شرکت های فناور است تا به صورت پایلوت محل مطمئنی برای سرمایه گذاران کسب و کارهای فناورانه پیش از رسیدن به شرکت های صنعتی باشد .
کزازی وجود ۴۰۰ شرکت خلاق و نوآور در قالب رشد و دانش بنیان مستقر در پارک را، ظرفیتی قابل توجه دانست و عنوان کرد: با این وجود توسعه مراکز رشد در استان از اهداف دیگر پارک است.
وی با بیان اینکه شرکت ها از تسهیلات مالی نیز بهره مند می شوند، افزود : ۲ویژگی فروش و اشتغال سالانه برای شرکت های دانش بنیان مدنظر قرار می گیرد که ماحصل فروش پارک ۲هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان فروش ریالی و ۸ میلیون دلار فروش ارزی و اشتغال ایجاد شده نیزاشتغال پایدار بوده است.
رییس پارک علم و فناوری اذعان داشت: شاید بر اساس وظایف سازمانی بر یک جنبه از فرهنگسازی تاکید داشته باشیم اما فرهنگ اقامه نماز، مسئولیتی است بر دوش همگان و همه ما موظف به ایجاد بستر مناسب برای حضور هرچه بیشتر جوانان در صفوف نماز جماعت هستیم.
کزازی افزود: معرفی فناوران و مخترعین به عنوان الگو به جوانان چه در بخش تخصص گرایی و چه در بعد مسائل فرهنگی میتواند باعث جلب توجه همگان به این فریضه الهی گردد.
در ادامه جلسه حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان مجموعه پارک علم و فناوری را برآمده از ابتکار خرد و عقلانیت در بحث ایده های نو و مورد نیاز جامعه خواند و گفت: این نهاد در کشور و استان شکل گرفت تا علاوه بر جذب ایده و تفکر کسانی که می خواهند کاری برای مردم انجام دهند از آنها پشتیبانی و حمایت شود.
وی وظیفه اصلی ستاد اقامه نماز را ترویج، توسعه و تعمیق بخشی امر نماز در جامعه دانست و تاکید کرد: نماز همه طیفهای جامعه اسلامی و هر زمانی را در برمیگیرد، لذا مختص به طیف و زمان خاصی نیست.
سید مرتضی حسنی حلم با بیان اینکه طبق آیات الهی و روایات تمام کسانی که در جامعه دارای تمکن هستند باید برای اقامه نماز تلاش داشته باشند افزود: اقامه غیر از خواندن نماز است و هرکس اگر کاری از دستش بر می آید برای ترویج و اقامه نماز دریغ نکند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اینکه اگر به دنبال این هستیم که جامعهای عاری از فساد، اخلاقمدار، خدامحور و پویا داشته باشیم پایه آن توجه نظری اعتقادی و عملی به نماز است یادآور شد: برای اینکه بتوانیم احاد جامعه را به سمت نماز ترقیب کنیم و نماز در جامعه نهادینه شود باید فعالیتهای فرهنگی، آموزشی و نظارت و ارزیابی دستگاه های اجرایی را در دستور کار قرار دهیم.
حجت الاسلام حسنی حلم عنوان کرد: نماز باید در رفتار انسان نهادینه شود و روابط اجتماعی و شخصیتی ارتباط مستقیم با نماز داشته باشد تا شاهد مسئولیت پذیری، حفظ بیت المال، ادب و دیگر خصایص نیک باشیم.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42