احمد شانیان در شورای اداری شهرستان نهاوند، اظهار داشت: شهرستان نهاوند با توجه به ظرفیت هایی که دارد میتوان گفت به حق خود نرسیده است، در شهرستان نهاوند ۵۰ واحد صنعتی فعال داریم که خارج از شهرک صنعتی مستقر هستند و واحدهایی که در داخل شهرک هستند نیز تنها تا مرحله اخذ جواز و کسب زمین و غیره پیش رفتهاند.
وی با بیان اینکه در شهرک صنعتی نهاوند در صورت ورود سرمایهگذار جدید با کمبود زمین و زیرساخت روبهرو میشویم، گفت: ما در آنجا ۱۰ واحد صنعتی داریم که فعال هستند، اما مابقی زمینها گرفته شده، اما تنها ۱۰ تا ۳۰ درصد پیشرفت داشتهاند، از طرفی شرکت شهرکها برای خلع ید این افراد مشکل حقوقی دارد.
مدیرکل صمت استان همدان با این توضیح که سرمایهگذاری شهرکهای صنعتی نهاوند نیازمند تلاش بیشتری است، افزود: در خارج از شهرک میزان موفقیت و راهاندازی واحدهای صنعتی بیشتر است، اگر بتوانیم مجوز تغییر کاربریها در جهاد کشاورزی را بگیریم شرایط بهتری خواهیم داشت.
شانیان عنوان کرد: در بخش معدنی نیز دولومیت نهاوند در نوع خود بینظیر است و ظرفیتی که وجود دارد در ایران بینظیر است، علاوه بر این با طرح مطالعاتی انجام شده و شمش منیزیم را راهاندازی کردیم تا بتوانیم در شهرستان فرآورده دولومیتی داشته باشیم، چرا که باطریهای لیتیومی در حال تبدیل به باطریهای منیزیمی هستند و اگر بتوانیم این موضوع را در شهرستان اجرایی کنیم جذابیت بسیار بالایی در بخش سرمایهگذاری دارد.
وی با این توضیح که در بخش کلسیم دولومیت نیز شرکت شستا سرمایهگذاری کرده و فرآوری این محصول را پیگیری میکند، افزود: پهنه نهاوند کاملا شناسایی شده و هم اکنون دولومیت، سیلیس و مس مهمترین معادن این شهرستان بهشمار میآیند.
مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به اینکه در بخش دولومیت برای ۲۴ میلیون تن پروانه داریم، اما برآورد ما بیش از ۵۰۰ میلیون تن است، افزود: برای سیلیس نیز با سرمایهگذار صحبت شده است و در مجموع در سه سال اخیر ۳۰ درصد رشد داشتهایم، اما باز هم جاماندگیهای ما بسیار زیاد است.
منبع:تسنیم
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42