مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: ۷۲ حلقه چاه کشاورزی با ظرفیت ۶۰۰ لیتر درثانیه تا پیش از آغاز کشت محصولات کشاورزی، در مدار آبرسانی به شهر همدان قرار دارد.
فرهاد بختیاریفر روز یکشنبه در آیین تجلیل از کشاورزان و همیاران طرح آبرسانی به همدان (نذر آب) از همه کشاورزانی که خالصانه و ایثارگرانه با در اختیار گذاشتن چاههای کشاورزی خود، در تامین آب همدان کمک کردند و آب کشاورزی خود را در اختیار شبکه آب آشامیدنی شهر همدان قرار دادند، قدردانی کرد.
وی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد منابع آبی شهر همدان از ۲۷ مرداد از دست رفت، اظهار داشت: این موضوع و بحران آب، مشکلاتی را برای مردم شهر به وجود آورد که با اضافه شدن چاههای کشاورزی به شبکه آبرسانی بسیاری از چالشها مدیریت شد.
بختیاریفر ادامه داد: این موضوع تهدیدی بود که به فرصت تبدیل و همدان در سه شاخصه در کشور مطرح شد و ثابت کرد یک کار جهادی را میتوان در کمترین زمان ممکن به ثمر رساند.
وی تصریح کرد: پروژهای که ۱۷ سال بلاتکلیف مانده بود، با کار جهادی بزرگ به سرانجام رسید و مرحله نخست طرح آبرسانی به همدان بهره برداری و مشکلات مردم برطرف شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه با اجرای این طرح، همدان در سطح وزارت نیرو و کل کشور خود را ثابت کرد، افزود: ۷۲ حلقه چاه کشاورزی در طول ۲۰ روز به همت، غیرت، ایثار و از خودگذشتگی کشاورزان وارد مدار آبرسانی شد.
بختیاریفر با بیان اینکه کشاورزان با نذر آب، رسم سقایی را به جا آوردند و کشت و کار خود را رها کردند و مردم را به کشت محصولات کشاورزی ترجیح دادند ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از فاز دوم طرح آبرسانی به همدان، مردم طعم خدمت نظام جمهوری اسلامی را بچشند،
وی اظهار داشت: در موضوع رفع بحران آب، همدان به نمادی از وحدت و یکپارچگی تبدیل و این اتحاد و یکپارچگی در سطح کشور مطرح شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: در موضوع بحران آب همدان، ۳۷ گروه عملیاتی و ۱۱۰ تانکر از ۲۹ استان کشور پای کار آمدند و مسئولان استان یکپارچه متحد شدند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر شرایط شهر برای تامین آب، به پایداری نسبی رسیده است و امیدواریم همکاری کشاورزان ادامه داشته باشد تا از این بحران خارج شویم.
بختیاریفر تصریح کرد: مسئولان شرکت آب منطقهای تلاشهای زیادی برای بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی به همدان انجام دادند و با تلاش این شرکت امیدواریم شاهد بهره برداری از مرحله دوم این طرح باشیم.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42