مدیرعامل شرکت گاز همدان گفت: ۳۴۲ واحد صنعتی استان، به همت دولت سیزدهم و در راستای کمک به رشد و توسعه واحدهای تولیدی، در سال ۱۴۰۲ به شبکه گازرسانی کشور متصل شده است.
مجید الهیاری افزود: با بهره برداری از این طرح ها شاهد صرفه جویی و جایگزینی گاز طبیعی به جای سایر سوختهای فسیلی در بخش صنعت استان همدان هستیم.
وی اظهار کرد: استان همدان ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز طبیعی در بخشهای مختلف مصرفی دارد که از این تعداد چهار هزار و ۳۴۶ مشترک در بخش صنعتی هستند.
الهیاری با بیان اینکه شهرستان بهار بیشترین مشترک گاز را در بخش صنعتی استان دارد، تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز در بخش صنعتی، تعداد ۳۴۲ مشترک در سال گذشته به مجموع مشترکان این استان اضافه شدهاند.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان بیان کرد: از همه مشترکان بخش صنعتی که سال گذشته از نعمت گاز بهرهمند شدند، شهرستان بهار با ۹۴ مشترک بیشترین تعداد واحدها را دارد و پس از آن همدان و ملایر هر کدام با ۵۰ اشتراک جدید صنعتی در رده بعدی قرار دارد.
وی ادامه داد: ۴۰ اشتراک جدید در شهرستان تویسرکان، ۱۰ مورد در درگزین، ۲۲ مورد در رزن، ۱۶ اشتراک در فامنین، ۲۳ مورد در کبودرآهنگ، ۲۵ اشتراک در نهاوند و۱۲ اشتراک جدید نیز در اسدآباد به واحدهای صنعتی واگذار شده است.
الهیاری یادآور شد: شهرستان بهار با داشتن یک هزار و ۶۵۸ اشتراک صنعتی بیشترین مشترک گاز استان همدان در بخش صنعت را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت گاز همدان گفت: در راستای کمک به رشد و توسعه واحدهای تولیدی، واحد تولیدی ظروف سرامیکی در شهرستان بهار، پرورش ماهی در ملایر، شرکت صنایع سنگشیر پارس همدان، کارخانه قند خوش طعم و تعداد زیادی از واحدهای گلخانهای در شهرهای مختلف استان، سال گذشته از نعمت گاز طبیعی بهرهمند شدند.
وی تاکید کرد: برنامه گازرسانی به صنایع استان در سال جاری نیز ادامه دارد و با تلاش جهادی همکاران واحد گازرسانی به صنایع تولیدی شرکت گاز استان همدان، پیش بینی میشود امسال نیز همچون سال گذشته شاهد موفقیت های چشمگیری در گازرسانی به واحدهای تولیدی استان باشیم.
الهیاری اظهار کرد: طراحی و پیمان سپاری عملیات گازرسانی به واحدهای تولیدی همدان در حال انجام است و تلاش می شود تا بخش زیادی از این پروژهها در مناسبتهای ملی مورد بهره برداری قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: شرکت گاز استان همدان هیچگونه محدودیتی در زمینه ارایه گاز به واحدهای تولیدی و صنعتی ندارد و با حمایت های مالی دولت سیزدهم از این موضوع، متقاضیان میتوانند با ارایه درخواست خود، در کوتاهترین زمان بهره مندی از این نعمت خدادادی، عضوی از هزاران مشترک این شرکت باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به ارزش بسیار بالا و اهمیت ویژه انرژی گاز در توسعه اقتصادی کشور گفت: ایران دومین ذخایر گاز طبیعی جهان را در اختیار دارد اما از سوی دیگر دومین مصرف کننده گاز جهان نیز هست.
الهیاری افزود: از تعداد ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز استان همدان در بخش های مختلف، تعداد ۱۴ هزار و ۸۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به شبکه گاز استان اضافه شدهاند.
وی تصریح کرد: استان همدان با ۳۱ شهر و یک هزار و ۷۵ روستا، در حال حاضر در رتبههای نخست برخورداری از گاز قرار دارد.
الهیاری با اشاره به گازرسانی به یک هزار و ۴۹ روستای استان همدان، تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز استان در بخشهای مختلف بیش از سه هزار مشترک در بخش آموزشی، بیش از ۳۹ هزار مشترک در بخش تجاری، ۴۹ مشترک جایگاه سی ان جی، بیش از چهار هزار و ۳۴۶ مشترک حوزه صنعتی، ۶۲۸ هزار و ۹۷۲ مشترک خانگی، چهار هزار و ۲۷۷ مشترک عمومی و ۲ هزار و ۵۶۳ مشترک در بخش مذهبی هستند.
وی یادآور شد: بعداز شهرستان همدان با بیش از ۲۶۱ هزار مشترک گاز، ملایر با بیش از ۱۱۸ هزار بیشترین تعداد و شهرستان فامنین با بیش از ۱۵ هزار مشترک کمترین مشترک گاز در این استان را به خود اختصاص دادهاند.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42