دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) گفت: ۷۰ مقاله علمی، پژوهشی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که ۳۵ مقاله شایسته انتشار به چاپ می رسد.
سید محمد کاظم حجازی در نشست خبری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهر دباغ) اظهار کرد: به مقاله های ارسال شده به دبیرخانه این کنگره با محورهای زندگینامه، شخصیت شناسی و سیره فکری این بانوی مبارز، امتیاز علمی تعلق میگیرد و توسط انجمن مفاخر چاپ میشود همچنین کتابهایی در خصوص تبیین ابعاد شخصیتی خواهر دباغ در قالب رمان و روایتگری برای جوانان و نوجوانان در دست تدوین است و چاپ ۲۰ کتاب در کنگره پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه مهمترین هدف برگزاری کنگره توجه به این بانوی همدانی به عنوان زن تراز انقلاب و صحبت از این شخصیت با ابزار هنر بوده که مورد تاکید مقام معظم رهبری بود، افزود: برگزاری کنگره خواهر دباغ سال ۱۴۰۲ تصویب و بدین منظور شورای سیاستگذاری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد، در این شورا تصمیم گرفته شد ستاد ملی و استانی کنگره ایجاد شود.
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: این بانوی مبارز برای جامعه ایرانی به عنوان هویت ملی مایه فخر و مباهات است و معرفی اینگونه افراد قوام بخش اعتقادات نسل جدید است.
حجازی اظهار کرد: خواهر دباغ نماد بانویی است که ویژگی های شخصیتی او از ابعاد مختلف قابل الگو برداری است، در اوج خفقان طاغوت که زمینه رشد بانوان وجود نداشت در عالیترین سطح حوزوی تحصیل میکند و بعد از انقلاب به عنوان استاد در دانشگاه به تدریس میپردازد.
وی ادامه داد: ابعاد شخصیتی خواهر دباغ مطابق با ذائقه نسل جوان و با ابزار هنر به آینده سازان ایران معرفی شود زیرا هنر اثرگذارترین ابزار برای معرفی هویت ملی و دینی ما است.
دبیر اجرایی کنگره ملی بانوی مبارز (خواهر دباغ) در همدان از تولید پنج فیلم مستند و یک سریال از خواهر دباغ خبر داد و افزود: ترانههای فاخر و ارزشمندی هم تولید شده که در کنگره رونمایی میشود.
حجازی عنوان کرد: این کنگره شروع یک حرکت فرهنگی است و باید در مورد شخصیت و هویت خواهر دباغ نگاهی نو داشت و از طریق رسانهها، تشکلهای مردمی و غیره معرفی کرد.
وی افزود: در مراسم اختتامیه به موضوعاتی چون مقالهها، کتابها و توجه به بنیاد فرهنگی به نام خواهر دباغ خواهیم پرداخت، همچنین یکی از اقدامات در دبیرخانه کنگره این بود که سه دوره تربیت روایتگری برگزار شد و ۱۰۵ مبلغ تربیت شدند تا
دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی افزود: کنگره خواهر دباغ از اسفند سال ۱۴۰۱ در دفتر پژوهش موسسه شهید مدنی بنا نهاده شد و ستادهای ملی و استانی متولی برپایی کنگره تشکیل شدند.
حجازی اظهار کرد: ستاد استانی با ریاست نماینده ولی فقیه در استان و ۱۰ کمیته تشکیل شده است که هر کمیته پنج تا هفت دستگاه اجرایی را در زیر مجموعه دارد.
وی ادامه داد: کنگره خواهر دباغ ۳۰ آبان در تهران آغاز می شود و یکم آذرماه اختتامیه کنگره در همدان با حضور وزیر ارشاد اسلامی، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری و علی آقامحمدی نماینده مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار میشود.
ایمیل : info@hamedanfarhikhteh.ir
تلفن: 34281598-081
آدرس: همدان خیابان پاستور کوچه پاستور پلاک 42